>

Monday, November 21, 2011

Massimo Supremo Fabulouso !


Bagi yang belum tahu, ini adalah roti jenama Massimo..

Massimo ni adalah sangat best..Aku tersangatlah suka nak-naknye roti wholemeal dia..wee~

Kenapa aku suka roti Massimo?

Sebab roti ini adalah sangat gebu, lembut dan terasa sangat sedap bila memakannya..SERIUS!!

Roti ni agak tebal okay !
Bagi aku kalau dapat segelas susu dan sekeping roti ni disapu peanut butter n chocolate spread pun dah mengenyangkan..
Kalau makan dua keping boleh, tapi nanti aku rasa sangat kenyang..overload kaooo!!!

Harga pengenalan : RM2.50..
Tapi untuk yang kecik la..Yang besar tak tau berapa..

Errr ini bukan iklan roti Massimo, tapi aku share dengan korang sebab aku suka..wee~

10 comments:

Yasmin ♥ said...

Macam mahal je . huhu
Tp cm best, nk try laa :DD

bujal X said...

roti benggali la best~keh keh~~

*tapi massimo punsedap~~kalah gardenier dengan high5~

oli-go said...

suke? hari tu dapat satu kotak roti ni sebab supplier suruh try..malangnya kurang berminat...

mr.syazwan said...

eh x pernah dengar jenama roti ini

kat 7 eleven ada x??

kim heeruul said...

dekat jusco ada jual.bau dia perhh..layan..

Cik Yatt said...

suke yg blueberry tu..sedap..hee

Pondok Usang said...

wahh.. nak cubelaa...

ubaidillah zulkefli said...

dpt income dr kilang roti lettew.. :)

Farrah MF said...

nak kena cuba ni...selalu nampak lori massimo ni kat tgh jalan ;)

Abg Stalker said...

HAHAH..layak jd duta ini budak. :D abg da rasa.mkn bun blueberi dia.mmg sdp.xthu le kot masa tu lapar nau.sume mkn sdp je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cekitout !